Ποιοι είμαστε

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ προχωρά στη δημιουργία του Maritime College of Athens με την αποκλειστική συνεργασία του Institute of International Nautical Studies, δημιουργώντας το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Επαγγελματικής Εξειδίκευσης PG.Dip. Shipping Management που θα διατεθεί από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.
Το Maritime College of Athens είναι μέλος του Nautical Institute του Λονδίνου. Μοιράζονται το ίδιο όραμα για ποιοτική εκπαίδευση, που οδηγεί στην απόλυτη εξειδίκευση στο Shipping Management.

 

Λίγα λόγια για τη Ναυτιλιακή Βιομηχανία

Βασικός διαμορφωτής του εμπορίου που διεξάγεται διεθνώς είναι η ποντοπόρος ναυτιλία η οποία κινεί το 90% του όγκου του. Το μεγαλύτερο ποσοστό της χωρητικότητας της παγκόσμιας ναυτιλίας ανήκει σε ελληνικά χέρια και τα στελέχη που την διαχειρίζονται καλούνται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός ανταγωνιστικού αλλά και κερδοφόρου κλάδου. Ο κλάδος της ναυτιλίας και των μεταφορών συνολικά περιλαμβάνει ένα εύρος δραστηριοτήτων που εκτείνεται από τις ναυτιλιακές γνώσεις για το πλοίο και την διοίκηση των πόρων μίας ναυτιλιακής εταιρείας μέχρι τις πιο σύνθετες λειτουργίες της ναύλωσης και της ασφάλισης του πλοίου. Το παρόν πρόγραμμα αναλύει όλες τις λειτουργίες των τμημάτων μίας ναυτιλιακής εταιρείας και εισάγει τον μετεκπαιδευόμενο Φοιτητή σε μία αγορά που συνιστά ελεύθερο πεδίο για σταδιοδρομία ακόμη και πέρα από τα οικονομικά και γεωγραφικά όρια της Ελλάδας.

+30 210 90 29 780
mca@mca.edu.gr
Κασομούλη 108, Νέος Κόσμος
Δίπλα στη στάση του μετρό «Αγ. Ιωάννης»

Όνομα*

Email*

Μήνυμα